Hvis livet giver dig citroner…

Jeg er en af de tusindvis af danskere, der døjer med for højt blodtryk. Når man prøver at slå ordet op på google, opdager man hurtigt, at det er et problem, som påvirker rigtigt mange og som faktisk også kan have en masse ubehagelige konsekvenser, men som næsten alle andre, jeg kender, var jeg én af dem, der ikke rigtigt oplevede nogle negative symptomer eller sådan. Jeg opdagede i forbindelse med et lægetjek i en anden sammenhæng at blodtrykket for højt, og det kom faktisk som en overraskelse for mig, da jeg jo ser mig selv som en frisk, måske ikke helt ung, men heller ikke gammel(!) mand.

Da jeg var kommet mig over det først chok, besluttede jeg mig for at tage tyren ved hornene: Få styr på din diæt, kost og livsstil og hvad jeg ellers på stående fod vidste jeg kan gøre for at forbedre mit blodtryk. Jeg startede et forløb op med min egen læge og i den sammenhæng fandt jeg det også nødvendigt at investere i en blodtryksmåler, så jeg kunne holde løbende styr på det. Endnu engang kan man med en hurtig google søgning konstatere at der er rigtig rigtig mange forskellige blodtryks apparater på markedet, og der er også store udsving i pris (og kvalitet må man næsten formode). Jeg har før i en helt anden sammenhæng brugt siden coolhealth.dk, så jeg browsede siden og læste om deres forskellige blodtryksapparater (de har en helt underside om det) og jeg endte med at vælge ”FastAir” modellen, fordi den så ud til at kunne det, den skulle, og var til en noget lavere pris end de andre modeller.

Efter nogle dage modtog jeg den med posten, og selv om det måske lider lidt sjovt, glædede jeg mig faktisk til at komme i gang, at ”få hul på bylden” som man jo også siger. Jeg har kun lige haft den i en lille uges tid nu, men jeg må sige, at den gør sit job. Der hører en app med, så man kan bruge apparatet med sin smart phone, og det var utrolig nemt at konfigurere. Jeg skal til møde ved lægen igen om 2 uger, hvor vi skal se på mine resultater og evt tale om, hvad jeg mere kan gøre, og jeg føler mig på alle måder parat til at gribe fat om det her problem! Hvis livet giver dig citroner, så invester i en citronpresser!

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>