Skiferie for hele familien

Den årlige skiferie er for mange danskere det perfekte afbræk fra hverdagens kedelige rutiner. Den falder belejligt nok midt i den danske, kolde og regnvejrstriste, vinter, hvor vi alle i mere eller mindre grad drømmer os væk til en varmere og mere begivenhedsrig dag. Skiferien er en tid, hvor hele familien kan være fælles om motion, hygge, sol og sne. Det er en tid, hvor hverdagens stress og jag for en tid lægges bag sig, og hvor man kan komme hinanden ved og være fælles om hyggelige familieaktiviteter. Skiferien koster dog penge, og hvis man ikke har budgetteret med en ferie i vinterferien, så må man ty til alternative metoder, så man ikke går oplevelsen foruden.

Lån penge til skiferien

Det er muligt at låne penge til skiferien med familien. Det kan være, at banken i første omgang siger nej. Efter finanskrisen skal der mere end en god portion held og charme til for at få bevilget et banklån. Banken foretager i dag en stram, individuel kreditvurdering, og kun et fåtal af de der ansøger om et banklån eller en forøgelse af kassekreditten, får deres ønske opfyldt. Det kræver budgetter, lønsedler, selvangivelser og en stram afbetalingsplan, før dit møde med din bankrådgiver tager sig ud til din fordel. Det er der heldigvis råd for, da der findes andre lånealternativer.

Lån på fleksible betingelser

Du kan låne 20.000 kr. til den årlige skiferie med familien. Du optager dit ”skiferie lån” på dine præmisser, og du bestemmer derfor selv, hvordan du vil afbetale lånet. Dette er virkelig fleksibelt, da du nøje kan tilpasse afbetalingen til din families økonomiske situation og rådighedsbeløb. Du har mulighed for at afdrage over en periode på 7 år, og løbetiden på dit lån er derfor så lang, som du ønsker det. Ansøg om et lån til skiferien i dag, behandlingstiden er kort og pengene overføres typisk til din bankkonto indenfor 2 hverdage.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>