Lån penge til depositum

Hvis du står og skal flytte i ny lejlighed eller hus, men pengene ikke helt er der til depositum/indskud, så findes der mange muligheder du kan benytte dig af. Du kan låne pengene i banken, ansøge om et forbrugslån online, eller kontakte kommunen og høre om det er muligt at de kan hjælpe.

Det kan ofte være svært at finde pengene til indskuddet, til en ny lejlighed eller et nyt hus på leje basis. Men det er rent faktisk blevet endnu nemmere at låne sig til penge hvis man ikke selv har sparet op i forvejen. Det er selvfølgelig bedst, hvis du selv har sparet pengene op, da man så er fri for at låne andre steder, men det kan være svært at få plads i budgettet til at afsætte penge til det, hvis man står og vil/skal flytte hurtigst muligt.

Kontakt kommunen

Noget af det første man kan gøre er, at tage kontakt til kommunen for at høre om de kan hjælpe en med depositum til lejligheden. Dette kræver dog, at lejligheden er et alment byggeri, eller en ældrebolig. Så hvis du er i tvivl, kan du altid gå ned og spørge, om de kan hjælpe dig eller ikke. Reglerne for hjælp fra kommunen kan dog variere fra kommune til kommune, så opsøg dit lokale kommunekontor og forhør dig om dine muligheder.

Spørg i din bank

En anden ting du kan gøre, er selvfølgelig at spørge i banken. En gang i mellem kan det dog være svært at få et lån i disse tider, da banken også skal vurdere om du har kreditværdigheden til et lån. Men hvis i kan finde en god løsning, er der intet i vejen ved at gå i banken og forhøre sig om et lån til depositum og evt møbler osv.

Ansøg om et forbrugslån online

Den sidste mulighed er, at ansøge om et forbrugslån (også kaldet hurtiglån) online. Det er ret simpelt at ansøge, og man har ofte pengene ret hurtigt. Der stilles ingen krav overfor låntageren, og der er heller ingen der spørger dig, hvad pengene skal gå til, som banken for eksempel gør. Det er en hurtig og nem måde, at komme til penge på og du er herre over, hvor meget du vil låne, og hvor meget du vil afbetale, samt over hvor lang tid.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>