Hvordan kan jeg låne penge?

Når du gerne vil låne penge, har du forskellige alternativer. Det nemmeste vil i mange tilfælde være at låne fra familie eller venner. Hvis dette ikke er muligt, f.eks. hvis du skal bruge flere penge, end de har til rådighed, så kan du overveje at låne penge i banken. For mange er dette dog heller ikke en reel mulighed, da bankerne nu om dage foretager en stram kreditvurdering, inden de låner den mindste øre ud. Hvis du tillige allerede har et mindre lån eller en kassekredit, der er spændt ud, så er det ofte noget nær umuligt at låne penge i banken. Hvis du skulle være så heldig at slippe igennem bankens nåleøje, så vær forvisset om at lånet sker på de vilkår, som banken dikterer.

Lån penge via de private låneudbydere

Hvis du har fået et nej til et lån i din bank, eller bare ikke orker at trækkes med din bankrådgiver, så er der heldigvis en anden mulighed. Du kan låne penge via en af de private låneudbydere, som f.eks. LEASY, Selene Finans eller Pengeautomaten. Hos disse låneudbydere kan du typisk låne op til 300.000 kroner. Dette er en forholdsvis bred låneramme, der sikrer, at du kan låne nøjagtigt til det, som du har behov for. Du låner på diskrete vilkår, og du behøver derfor ikke oplyse om, hvad du ønsker at bruge pengene du låner til. Dette er perfekt, hvis du vil overraske den bedre halvdel med en rejse til sydens sol eller et romantisk kroophold.

Lån på fleksible vilkår

Ovenstående typer af forbrugslån udbydes altid på fleksible vilkår. Det er en fordelene ved lånet. Fleksibiliteten kommer til udtryk ved, at du selv bestemmer, hvordan du vil afbetale dit lån. Du bestemmer selv størrelsen på de månedlige afdrag og ligeledes løbetidens længde, der kan tilpasses dine ønsker indenfor en tidshorisont på hele 7 år.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>