Gode råd fra en nybagt far

Dengang da jeg og min kone Henriette skulle til og have vores første barn, var der ikke nogen tvivl om at nu skulle der også anskaffes det aller bedste udstyr som kan købes for penge. Ja det vil sige… det troede vi da! For hold da op det bliver hurtig en dyr omgang!! Ja det kom nok mere bag på mig, end det gjorde på Henriette for hun havde jo læst alskens livsstils magaziner og hvad har vi, og jeg gik jo nok et eller andet sted bare og troede at det hele går jo nok? Men næ nej sådan går det jo altså sjældent.

Det behøver ikke at være dyrt at få baby!

Så vi måtte låne penge af min svoger (tak Steffen. Du ved hvem du er) til både det ene og det andet, for vi kunne jo ikke nøjes med en brugt barnevogn. Det er klart!! Men ok… fair nok… barnevogn skal der til, det kunne selv jeg se. Men noget jeg ikke lige havde tænkt på var baby alarm/baby-monitor. Jeg troede nærmest at det var noget med, at man lagde en walky talky ind i barnerummet og så spiller klarinetten, men fik jeg mig en overraskelse!! Til andre kommende fædre: Der er meget at vælge mellem og de kan alt muligt! Nu er jeg så heldig at min kammerat arbejder i en butik der sælger sådan nogle, så jeg fik sørme lov at låne to og afprøve. Dem jeg har prøvet er withings og ihealths udgaver. Jeg er ikke helt sikker på hvad for nogle versioner, det var jeg prøvede men en hurtigt google søgning og jeg fandt den ene på coolhealth.dk i hvert fald. Jeg er ret sikker på det var den, der hedder smart baby monitor. Hold da op den kan en hel del! Den har sådan en solid to-vejs kommunikation så man både kan høre og tale til sit barn igennem sin smartphone og så ud af babyalarmen, og den kan faktisk også spille godnat-sange. Det er da meget smart til at starte med, syntes jeg. Der er selvfølgelig også et kamera indbygget så du kan kigge med, og et kan lyse i mørke, så du ikke forstyrer. Ud over det kan den lyse med noget beroligende LED lys i forskellige sådan lidt matte farver, så på den måde kan man jo også ”kommunikere” med den lille. En ekstra detaljer er at de indbyggede sensorer som den har, kan måle rummets luftfugtighed og temperatur så man kan være sikker på at barnet har de sundeste forhold omkring sig. Det syntes jeg var rigtigt smart faktisk, og det har jeg ikke lige tænkt over at man kunne gøre på den måde.

Så, ja kommende fædre. Det er op på hesten. Hvis du kan lide gadgets så lad konen om at vælge barnevogn og så kast dig over valg af babymonitor. Der kan være mange penge at spare, og det er faktisk hel sjovt, når man først kommer i gang med at undersøge hvad,  der er.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>