Få tid og overskud til vinterferien

Vinteren har for alvor gjort sit indtog i lille Danmark, med alt hvad der hører til. Kolde og våde regnvejrsdage, grå og triste morgener og de mørke nætter, hvor man putter sig under dynen. I disse tider er det helt legalt at dagdrømme sig væk til varmere lande, hvor man kan ligge på en hvid sandstrand, nyde sin kolde drink og mærke solens varme på ens krop. Det er naturligvis gratis at drømme, men vil man have ført tankerne ud i livet, så kræver det en vis planlægning, og koster derudover en masse penge. Først og fremmest skal man have fri fra arbejde eller skole, så man kan rejse af sted med god samvittighed. Uge 7 i februar er derfor et godt bud. Dette er traditionelt vinterferien, hvor børn har fri fra skole, og de voksne nemmere kan få fri fra arbejde.

Det næste punkt i planlægningen er økonomien. Hvis du er den impulsive og spontane type, har du muligvis ikke sparet op til ferien. Heldigvis behøver det ikke være dyrt at rejse væk. Der findes en lang række tilbudssider online, hvor prisen på en uges ferie i Syden for korte stunder reduceres med op til 50 procent. En hurtig internetsøgning, viser at du kan slippe med f.eks. 4000 kr. for en uges ferie i Egypten. Prisen er inklusiv fly, transfer, 5-stjernet hotel og morgenmad alle dage. Det frister, men hvis ikke man har 4.000 kr. inklusiv lommepenge, så kan gode råd være dyre.

Lån penge til vinterferien

Det behøver dog ikke være tilfældet. Det er nemlig muligt at låne penge til vinterferien på særdeles fordelagtige betingelser. Et ”vinterferie lån” kan optages på internettet via låneudbydernes hjemmesider. Du kan f.eks. låne 10.000 kr. og afdrage over en periode på op til 7 år. Du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage med om måneden og der er derfor god mulighed, for at tilpasse lånet til dit rådighedsbeløb. Du kan ansøge om et lån til vinterferien på ganske få minutter. Behandlingstiden er kort, ofte får du svar indenfor en time, og pengene udbetales til din bankkonto indenfor 1 til 2 hverdage. Nemmere og hurtigere bliver det ikke at komme et afgørende skridt tættere på sin drømmeferie. Lån penge uden sikkerhed til vinterferien i dag, find din tilbudsrejse, og så sidder du så godt som allerede på flyet til sydens sol.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>