Bliv en bedre pokerspiller

Hvordan bliver man bedre til poker? Alle der har en interesse i at spille poker om penge, eller måske allerede gør det, er interesseret i at forbedre deres evner i spillet, for på den måde at maksimere deres overskud. Dette er naturligvis logisk, og set fra et cost-benefit synspunkt giver det ikke mening, hvis man ikke hele tiden forsøger at få mere ud af den tid, som man investerer i spillet.

Dette er især aktuelt, hvis du er en af dem, der gang på gang har underskud på kontoen grundet dit pokerspil. Nedenstående råd kan hjælpe dig med at gå fra begynder til øvet. Det er straks sværere at gå fra øvet til avanceret spiller, da dette kræver timevis af spil og analysering af dine hænder.

1. Spil sikkert

Forsøg så vidt muligt kun at spille hænder, hvor du har to billedekort, A-10 eller par. Lad dig for alt i verden ikke rive med og kalde den 8-A som du sidder med i hånden. Naturligvis vil det være ærgerligt, hvis du folder og rammer flush, men i det lange løb, kan du ikke undgå at tabe penge på hænder som disse. Vær kløgtig og spil fornuftigt; Spil med hjernen og ikke følelserne. Hvis du føler, at du er inde i en god stime, og enten er chipleader eller har et stort overskud, så kan du for variationens skyld, spille 8-A. Dette gør dit spil mindre forudsigeligt, og du bliver sværere at lure. Som hovedregel bør du dog folde disse kort.

2. Hold regnskab

Dette er sikkert det kedeligste råd, du nogensinde har fået. Faktum er dog, at du bliver nødt til at holde styr på, hvor mange penge du vinder eller taber. Især hvis du taber mere, end du vinder, så er dit regnskab mere vigtigt. Numbers don’t lie og en anden fordel ved dit regnskab er, at du nøje kan følge med i, om du bliver bedre eller dårligere. Hvis dit underskud falder, bliver du bedre. Hvis dit overskud stiger, er du også på vej i den rette retning.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>