Gün Üret – kreativ online kommunikation

Gün Üret, Bukarest 2013

Billede fra Facebook

Gün Üret, indehaver af Escalate A&M, hjælper virksomheder med at få det maksimale ud af deres online investeringer. Ekspert i søgemaskiner, sociale medier, konverteringsoptimering og brugervenligt design. Escalate A&M hjælper danske virksomheder med at vinde terræn i søgeresultaterne, og sørger for, at de er synlige, hvor kunderne er.

Majoriteten af alle danskere researcher et produkt inden køb, og Google bør i denne sammenhæng ikke undervurderes. Synlighed i søgeresultaterne er altafgørende, bl.a. fordi kunderne er købsmotiverede og langt i købstragten, når de søger efter et specifikt produkt. Foruden søgemaskiner guider Gün virksomheder til at indgå i en resultatskabende dialog med dens kunder på sociale medier som Facebook, YouTube og Instagram.

Gün Üret, 2013

Billede fra Facebook

Gün arbejder tillige som marketingkoordinator hos JYSK Holding, hvor han med sine stærke kompetencer og brede erfaring er med til at skabe trafik og sørge for, at denne omsættes til brugere. Gün Üret er på ganske kort tid blevet en uundværlig del af holdet, hvor hans vindende væsen og altid positive sind, skaber glæde og stærkere relationer til såvel eksisterende som nye samarbejdspartnere. Han værdsættes for hans brede erfaring, analytiske færdigheder og kreative idéer.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>